Privatlivs- og cookiepolitik – www.tblaw.dk


Ved dit besøg på nærværende hjemmeside indsamles der oplysninger om din brug af hjemmesiden. Disse oplysninger bruges til at tilpasse og forbedre indholdet af hjemmesiden samt til at øge brugeroplevelsen.  

 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om din brug af hjemmesiden, skal du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden.

 

Cookies
Hjemmesiden anvender følgende cookies:

  • Funktionelle cookies, som bruges til at optimere funktionerne på hjemmesiden.

 

  • Analyse cookies via Google Analytics, som bruges til at analysere dine ”bevægelser” på hjemmesiden samt til at lave anonyme statistikker til brug for optimering af hjemmesiden.

 

Du kan slette dine cookies ved at følge denne vejledning - www.minecookies.org/cookiehandtering/

 

Personoplysninger
Der indsamles ikke personoplysninger om dig, når du bruger hjemmesiden.

 

De oplysninger der behandles af Google Analytics er anymiseret således, at det ikke er muligt at identificere den fysiske person bag oplysningerne.  

 

Generelt

Alle relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger er gennemført således, at indsamlede oplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt.


Oplysningerne indsamlet bruges til at tilpasse og forbedre indholdet af hjemmesiden.


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

 

De indsamlede oplysninger bruges internt til optimering af hjemmesiden.

 

Oplysninger der videregives til Google Analytics er anonymiseret, hvorfor der ikke er tale om personoplysninger.

 

Indsigt og klager
Vi behandler ikke personoplysninger om dig, når du bruger hjemmesiden.

 

Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til hvorledes vi behandler oplysninger, personoplysninger m.v.

 

Henvendelse herom kan ske til tbj@tblaw.dk eller tlf. nr. 7912 5455.

 

Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet via hjemmesiden www.datatilsynet.dk.

 

Ejer af hjemmesiden

Advokatfirmaet Thuesen Bødker & Jæger I/S

CVR-nr.: 77911510

Kongensgade 58, 1.

6700 Esbjerg

Tlf. nr.: 7912 5455

Email: tbjmail@tblaw.dk