Karriere

 

Advokatsekretærelev

Vi søger en advokatsekretærelev til tiltræden i løbet af august måned 2018, men anden tiltrædelse kan aftales. Du vil få en bred uddannelse indenfor advokatbranchen, hvor du både vil lære, hvorledes selve virksomheden fungerer, men også komme til at lære at arbejde selvstændigt sammen med vores jurister og andre sekretærer/sagsbehandlere om løsning af spændende og varierende opgaver. Der er mulighed for beskæftigelse også efter afsluttet uddannelse. 

Du vil kunne komme til at arbejde selvstændigt og med eget ansvar indenfor en lang række sagsområder. 

Du vil straks blive integreret på en spændende arbejdsplads med gode og hjælpsomme kollegaer, hvor der ofte kan være travlt. Du skal være god til tal, skrivning og stavning, og må gerne have "ben i næsen", for af og til kan der være "højt til loftet". Uddannelsen er 2 årig, bestående af 10 ugers skoleundervisning og 1 fagprøveuge, mens resten er praktisk uddannelse hos os. Tror du, der er støvet og kedeligt på et advokatkontor, vil du hurtigt blive overbevist om det modsatte! 

Skriftlig ansøgning bilagt CV og eksamenspapirer fra folkeskolen og videregående uddannelse skal medsendes. Det er en forudsætning for påbegyndelse af uddannelsen, at du har eller er ved at færdiggøre HHX med 5 ugers EUS eller STX, HTX eller HF med 10 ugers EUS eller EUX på kontrollinjen eller du har gennemført HG eller HGS efter tidligere regler. 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til administrationschef Jonna Kristoffersen på 79125430 eller jk@tblaw.dk. Ansøgning bedes fremsendt til samme.

 


Advokatsekretær med interesse for ejendomsadministration

Vi har generelt travlt samtidig med, at vi oplever en stor sagstilgang til vores ejendomsadministration. Vi søger derfor en advokatsekretær med interesse for ejendomsadministration, bogføring m.m. til snarlig tiltræden. Du vil komme til at arbejde sammen med vores administrationschef Jonna Kristoffersen. Du vil blive beskæftiget med administration af boligudlejningsejendomme og ejerforeninger. Herudover vil du skulle udføre visse sekretær opgaver for vore øvrige advokater.

Der er tale om et selvstændigt job, hvor du selv vil kunne være med til at udvikle og præge arbejdsopgaverne. 

Du er dygtig og omhyggelig, har et godt humør, er kundeminded og kan holde flere tallerkener i luften ad gangen. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår med blandt andet en månedlig frifredag. 

Henvendelse og ansøgning kan sendes til administrationschef Jonna Kristoffersen på mail jk@tblaw.dk eller advokat Peter Boe Christensen på mail pbc@tblaw.dk.